African Centre

The Cradle of Humankind

Easy Gto Učitelj

Medtem je PointsBet igralcem iger na srečo v ZDA pred kratkim ponudil alternativo igranju s fiksnimi priložnostmi, »Things Betting«. In obstaja toliko večine drugih vzorcev novih spletnih mest za igranje, ki pretresajo skupnost. Vendar pa je bilo to pričakovano glede na nekaj poslovnih vodstev organizacije Daily Dream Football, ki je po več kot desetletjih zbrala močan položaj pred najboljšimi spletnimi mesti za športne stave. Statistični center – če ste odličen stavni igralec, boste tudi vi usojeni, da vam bodo všeč zneski. In zato je super, saj današnja spletna mesta za športne stave ponujajo ogromno točk in na voljo vam bodo statistični podatki, ki vam bodo pomagali pri igranju pred-spletne igre in tudi med igro. Treba je izbrati dobro kvalifikacijsko izbiro stran od 5 $+ z najnižjo kvoto -120.

rugby league betting

  • Radi bi se zanašali na podaljšek igranja, medtem ko je odličen pol-blef, ko imate kombinacijo, ki ima nižjo vrednost showdowna in imate veliko varnost.
  • Za spremembo bi morali dati na primer T9s, vendar ne dati, kot je 65s.
  • Povedano drugače, odvrnete možnost, da osvojite popolnoma nov lonec za kuhanje zaradi pritiska na njih, da se umaknejo tistim, ki imajo stavo.
  • Bistvena razlika med sit-and-wade in morda navdušenim MTT je dejstvo, da se MTT običajno igra več za več jedilnimi mizami, medtem ko se večina sit-and-gos poskuša igrati več za mizo.
  • Učenje novega pristopa GTO vam bo omogočilo spreminjanje znotraj omejitev in vstopov.

Več miz je priložnost, kjer se novi igralec preizkusi energično v več kot le eni igrici. Dokler je igralec tarča in bo gotovo še naprej imel več tekmecev, mu multi-tabling omogoča maksimiziranje denarja v spletnih poker igrah MTT. Njihove dimenzije kupov bi morale določiti vaš način igranja znotraj stopnje valovanja.

Cold Vzpostavljanje stika z Od Btn

Element cilja za njegove različice je dejansko pridobivanje večje vrednosti novega slabega profesionalca. Slabi in vi boste strokovnjaki začetniki pogosto telefonski klic uvede z istim seznamom roke, ne glede na velikost (znano tudi kot “statična” različica klicanja). To bi lahko na začetku izgledalo kot uporabniku prijazno, ker bo dvigneč pred flopom zagotovo dobil veliko močnih kart, ki jih klicatelj ne more zagotoviti (AA, AK, podobno). Kljub temu bo dvigevalec običajno imel veliko broadwayjev in morda boste idealni Axe dali, ki bo morda zgrešil na večini flopov, klicatelj pa je trdil, da običajno nima takih rok. Ko bo oseba, ki je na svojem mestu, hladno imenovala dvigovalca pred flopom, bo na povsem novem flopu pregledan z veliko iz njegovega obsega. To je boljša strategija, saj ima oseba pred flopom običajno bolj zdravo različico.

Če se soočite s klicno postajo, ki ne obvlada velikega igranja, vključno s tem, boste verjetno najbolje, da pogledate povišanje na vašem flopu. Način igranja pokra je pogosto prikazan, ker obstaja velika dihotomija kjer koli med udeleženci, ki se počutijo, in igralci, ki lahko igrajo matematiko. Ker ne želite, da bi na koncu postali https://stave-sportne.com/bet365/ fantastičen igralec, namesto da bi obvladali osnovno poker aritmetiko. In dobičkonosni igralci stare šole, ki trdijo, da delujejo tako, da dobijo tudi, vam lahko hitro sporočijo možnosti za izmišljevanje žrebanja s parom v prihodnosti. Znotraj multiway potov je potrebna močna kombinacija, da lahko zaslužite, če vaše roke pridejo do showdowna. Potem, če imate temeljno c-stavo z visoko verjetnostjo, da boste odkrili nagnjenost velikega samotnega nasprotnika, boste prav tako veliko manj premagali novega kuharskega lonca z odlično stavo na flopu, če imate več konkurentov.

Krmarjenje po izboru Pomanjkljivost Kot tretji korak

Močan izbor za krajo bi bil nekaj podobnega 22+, Axe, K92, Q9, J9, T9. Pravzaprav so igralci od vseh omejitev navzdol dejansko odgovorni za c-igranje malce bolj svobodno, kot je potrebno, in ne po tem, ko se pojavi pretirana količina sovražnosti po cesti. Običajno bomo naslednjič napredovali od klicanja in čakanja na vso našo sekundo, ko se bomo odločili, da bomo kasneje vzeli popolnoma nov kuhalni lonec. Nikoli ne pokličem samo zato, da bi lovil lasten žreb, ampak da bi združil svoje lastne možnosti za zmago, pri čemer garancija prihajajočih krat postane bistveni del nove skrivnosti.

Pripravljen sem in ta programska oprema Gto za spletni poker je primerna zame?

V nasprotju s kvalificiranimi regi je običajno bolje polarizirati 3-igre na srečo na večje slepe stave in uporabiti odlično stopenjsko 3-stavno metodo, sicer upogibno metodo glede kratke slepe stave. Sveža statistika, ki jo je treba iskati pri odločanju, in ta zgradba, ki jo boste uporabili, je upogib statistike treh stav. V primeru, da nov igralec odstopi pri stavah s tremi stavami, temeljna zadeva ali več, recimo 55 odstotkov ali več, ponavadi polarizira njegove stave s tremi stavami. Če tega ne storite, disciplinirajte profesionalce, ki vidijo toliko flopov, ki imajo slabe roke zaradi igranja z dobrim linearnim korakom, 3-izbirnim izborom, napolnjenim s srednjimi, da vam pomagajo najvišji pari in morda broadways. Ko igrate v tretjem koraku, če imate obrobne roke odličen način, da popravite, da je oteženo igranje s soočenjem z določenimi tekmeci, bi morali s svojo prvovrstno kombinacijo le 3-staviti. To lahko običajno deluje kot primer, ko je prvi dvigalec na začetku pozicije ali velja za preveč strogega.

Popolnoma nova vlažna plošča

Toda njegova celotna ponudba je zanič, če me ne morete osebno navesti na neko višjo metodo, ki vam zagotovo ni očitna. Morda to ni vaš dizajn, vendar boste na trgu našli vse vrste. In če obstaja, bo sledenje samo temu, da postanete predvidljivi in ​​prav tako ne boste nikoli premagali novih botov. Pogovorimo se o izbirah, ki naj bi bile shranjene zaradi nekoga, in morda poskušate prikazati tisto, za kar verjamete, za vsako dimenzijo stave.

Zakaj najboljši poker profesionalci izdelujejo naključno mešano strategijo vedenja

Ne samo, da ne prejema stalnega toka dohodka od prevzema pokojne valute, saj zato krade zelo malo, morda bi verjetno ne pogosto sprejemal 3-bet. To pomeni, da dela zelo malo korakov skupaj s svojimi močnimi rokami, velik dvakratni udarec, ki ga je težko premagati in morda boste premagali ne najnovejše najbolj ribje igre. Ko postavite svoj blind, denar ni del vas. Seveda, njihova postavljena slepa ponudba poskuša sedeti tik pred vašimi lastnimi kartami, vendar zagotovo ne boste imeli dejstev.

Kdaj pomešati čeke in stave

Ta objava je dober prepis podcasta Level-Right up, ki ga upravlja podpredsednik Upswing Mike Brady z Garyjem Blackwoodom. Ker je postavitev jame z leti nekoliko izgubila kakovost in bo vaše vedenje v resnici temeljilo bolj na najnovejšem EV uživanja, velja za svežo vadbo stran od gradnje ponudbe. Ker tečete navzdol po lestvici in iščete pravo sorto, ki bi jo lahko izkoristili, običajno naredite intenzivno akcijo prej, če so vaše roke znotraj razpona.